2019 Klaassen & Van ter Meij – copy

ZESDE WIJDEGAT CONCERT KORTENHOEF
Tweede Zaterdag in September
14 september 2019 om 17.30 uur

Klaassen & Van ter Meij

Dit keer staan er jonge artiestenop het podium: Roos Klaassen & de Van ter Meij selectie.  Een gelegenheidsband uit het dorp met zangeres Roos Klaassen, Henk van ter Meij op toetsen, Marre de Graaff op basgitaar, Martijn Peerdeman op drums en Gijs van Alderwegen op saxofoon. Samen hebben ze een veelbelovende playlist vastgesteld met jazz- en soulmuziek, variërend van Louis Armstrong, Stevie Wonder en Michael Bublé tot Aretha Franklin, Adele en Amy Winehouse. Rustige, intieme muziek met af en toe een upgoing touch.

Er zullen zowel lekkere luisternummers en meezingers als een aantal prachtige kippenvel momenten voorbij komen.
De eerdere edities van het Wijde Gat Concert waren een succes.

Op de 2de zaterdag in september (14 september 2019) zal alweer voor de Zesde keer het Wijdegat Concert plaatsvinden. De voorgaande vijf edities waren een groot succes, mede dankzij het fantastische weer. Met medewerking van de gemeente Wijdemeren, Natuurmonumenten en de provincie Noord-Holland zal ook dit jaar het concert gehouden worden in het prachtige natuurgebied van de Kortenhoefse Plassen.

Uiteraard hoopt de organisatie op een grote opkomst. Gelet op de vele enthousiaste reacties in de voorgaande jaren zijn de verwachtingen hoog gespannen.

Voorwaarde is wel dat de weergoden meewerken. Alleen bij voldoende zekere weersverwachtingen zal het concert doorgang kunnen vinden.

De beslissing over het al dan niet doorgaan van het concert zal op de dag zelf(rond 12:30) vermeld worden op onze Facebook en Twitter pagina.