2018 Patrick John & Friends – copy

VIJFDE WIJDE GAT CONCERT KORTENHOEF
Tweede Zaterdag in September
8 september 2018 om 17.30 uur
PATRICK JOHN & FRIENDS

Patrick John Mackaay heeft een lekker jazzy stemgeluid en begeleidt zichzelf van achter zijn piano en synthesizer, met Arjen van der Linden op groovy drums en Johan Zielman op funky basgitaar.
Samen brengen zij muziek in het genre Bill Withers, Gregory Porter, Al Jarreau en andere grootheden. Voor het Wijde Gat Concert nemen zij nog twee speciale gasten mee te weten zangeres Wanda (uit Kortenhoef) en een fijne blazer wiens naam nog een verrassing is.
Er zullen zowel lekkere luisternummers en meezingers als een aantal prachtige kippenvel momenten voorbij komen.
De eerdere edities van het Wijde Gat Concert waren een succes.

Op de 2de zaterdag in september (8 september 2018) zal alweer voor de vijfde keer het Wijdegat Concert plaatsvinden. De voorgaande vier edities waren een groot succes, mede dankzij het fantastische weer. Met medewerking van de gemeente Wijdemeren, Natuurmonumenten en de provincie Noord-Holland zal ook dit jaar het concert gehouden worden in het prachtige natuurgebied van de Kortenhoefse Plassen.

Uiteraard hoopt de organisatie op een grote opkomst. Gelet op de vele enthousiaste reacties in de voorgaande jaren zijn de verwachtingen hoog gespannen.

Voorwaarde is wel dat de weergoden meewerken. Alleen bij voldoende zekere weersverwachtingen zal het concert doorgang kunnen vinden.

De beslissing over het al dan niet doorgaan van het concert zal op de dag zelf(rond 12:30) vermeld worden op onze Facebook en Twitter pagina.